Binnen de zorg is er steeds meer behoefte aan medisch leiderschap van artsen. Artsen die problemen durven aan te pakken en aan concrete oplossingen werken. Een relevant netwerk helpt hierbij. Hoe? Dat ervaart u donderdag 31 mei 2018 op het Netwerkevent van het Platform Medisch Leiderschap.

Ons netwerk kan enorm helpen bij het oplossen van lastige dagelijkse problemen. Dat toont een netwerkexpert u in een aanstekelijke presentatie. Verzekeraars, beleidsmakers, bestuurders en afgevaardigden van bedrijven leveren input voor uw uitdagingen. Kortom: samen plannen maken voor duurzame oplossingen. Bent u erbij?

Opgave

Opgave via deze link. Via deze link komt u in de digitale omgeving van de VvAA terecht. De VvAA verzorgt voor het Platform Medisch Leiderschap de inschrijving en betaling.

Praktische informatie

 • Datum:
  donderdag 31 mei 2018
 • Tijd:
  19.00 uur – Ontvangst met koffie en thee
  19.30 uur – Start avond
  22.30 uur – Einde
 • Sprekers:
  Nicole Moshage: Ze is werkzaam op de recruitment afdeling van Loyens en Loeff. Ze zal toelichten hoe je een goede eerste indruk maakt tijdens nieuwe ontmoetingen, maar ook tijdens sollicitaties.
  Salmaan Sana: Hij is betrokken bij de oprichting van Compassion for Care en nu werkzaam bij Better Future. Salmaan zal spreken over het nut van een goed netwerk en goede samenwerking. Een inspiratie om naar te luisteren! (onder voorbehoud)
  Daniel Schut: Hij zal het grootste gedeelte van de avond begeleiden. Door middel van actieve oefeningen zal ons netwerk deze avond nog uitgebreider en diverser worden. Ontdek wat dit je kan opleveren! (zie ook www.deluistervinken.nl)
 • Locatie:
  Fred. Roeskestraat 100, Amsterdam (kantoor Loyens & Loeff) – toon in Google Maps
 • Kosten: € 15,-