Vraag jij je wel eens af wat de impact is van jouw acties of je mening als dokter? Ben jij een voorbeeld voor een co-assistent, verpleegkundige of misschien wel je collega arts of medisch specialist? In een hectische omgeving zoals de gezondheidszorg in Nederland is geworden de laatste jaren, is dat misschien niet het eerste waar je aan denkt bij medisch leiderschap. Maar hoe kan jij als rolmodel invloed uitoefenen als je op persoonlijk vlak geen grip hebt op je eigen werk, carrière en persoonlijke ontwikkeling? Tijdens deze masterclass gaan we in op persoonlijk leiderschap en wat daar bij komt kijken.

Salmaan Sana zal de avond starten en begeleiden. Salmaan heeft geneeskunde gestudeerd aan de vrije universiteit en zijn achternaam eer aan gedaan, Sana betekent namelijk gezondheid in het Latijn.   Als coach, trainer, inspirator, consultant en ondernemer heeft hij al vele sporen in de gezondheidszorg achter gelaten. Hij was onder andere oprichter van de beweging Compassion for Care. Momenteel begeleidt hij vanuit zijn rol bij Better Future veelal medische teams om veranderingen in gang te zetten en de positieve invloed op de omgeving te vergroten. Hoe? Hij helpt zorgprofessionals bijvoorbeeld herinneren waarom zij ooit voor het vak kozen en wat hen drijft in het werk dat ze dagelijks doen. Met 5 vragen zal hij deze avond leiderschap en verandering in gang zetten.

Ben Steenstra heeft als creatief entrepeneur verschillende ondernemingen opgezet, waaronder Quince, een succesvol internationaal reclamebureau waarvan hij 15 jaar eigenaar is geweest. Tijdens zijn werk als strateeg, marketing- & communicatieadviseur besefte hij dat er voor hem meer was dan alleen maar geld verdienen als “reclamelul”. Hij ging op zoek naar zijn eigen motivaties en zingeving om vervolgens te komen tot een nieuwe ondernemingsvorm meaningful profit, de middenweg tussen profit en non-profit. Hij zal ons meenemen in zijn visie op persoonlijk leiderschap en daarbij ook persoonlijk ervaring delen uit zijn eigen zoektocht en transformatie van “reclamelul” naar betekenisvol ondernemer.

Uiteraard is er weer volop ruimte voor discussie en wordt de avond afgesloten met een informele borrel.

Tijden:    19:00 – 21:30 (inloop vanaf 18.30)
Locatie:  VvAA Utrecht, Orteliuslaan 750

(Parkeren: P&R Papendorp, Mercatorlaan. Kijk hier voor de routebeschrijving en meer informatie.)

Deelnamekosten
Studenten:  15 euro
Artsen: 25 euro
Inclusief broodjes vooraf en borrel na afloop.

Laat jij je inspireren op woensdag 3 mei? Inschrijven kan hier.